De kinderwens vervuld!

De vervulde kinderwens

Uiteraard zijn alle ouders trots op hun kinderen, maar als er een lange weg aan vooraf is gegaan om zwanger te worden, zijn ouders misschien nog wel extra trots op hun kind! Wij geven alle ouders de gelegenheid om anderen te laten delen in hun geluk van hun vervulde kinderwens.

Iedereen kan een foto van zijn/haar pasgeboren baby, het geboortekaartje of misschien een mooie tekening van een broertje of zusje opsturen aan de webmaster. Daarbij kan nog een leuke tekst geplaatst worden natuurlijk.

Stuurt u alles digitaal naar: info [apestaartje] medistart.nl en wij zorgen voor plaatsing op deze pagina.

Reeds ingestuurd:


3 augustus 2012

Ingestuurde foto

Wij hadden ons al helemaal ingesteld om met zijn tweetjes volop van het leven te genieten. Papa en mama worden zat er voor ons niet in, dachten wij. In 2008 besloten mijn vriend en ik om voor IVF te gaan. Nog nooit was onze wens zo groot, en niet langer meer helemaal onbereikbaar. Na gesprekken met artsen in het ziekenhuis kregen we weer hoop. Met de behandeling ICSI, die wij zouden moeten ondergaan, hadden we toch nog een kans. Een kleine kans, maar elke kans is er één. Zo kwamen wij in de medische malle molen terecht. Het zou zwaar worden, en zeker niet makkelijk. En al snel werd duidelijk hoe zwaar het zou worden.

Onze reis kwam een tijdje stil te liggen toen ik een cyste bij de eierstokken bleek te hebben. Hier kwamen ze in het ziekenhuis bij de vele onderzoeken toevallig achter. Een tijd van operatie en genezing brak aan. Daarna konden we eindelijk verder. Na een zeer heftige tijd zag het er weer een stuk positiever uit. Ik had een succesvolle punctie gehad en 8 cryo’s lagen op ons te wachten. Een terugplaatsing liet nog op zich wachten omdat ik last kreeg van overstimulatie. Maar na het terugplaatsen was het niet meteen raak. Het was zenuwslopend om te wachten tot je eindelijk de zwangerschapstest mocht doen. De eerste twee keer gaf de test ‘NIET ZWANGER’ aan. Onze hoop vervloog en we geloofden er niet meer zo in als we in het begin deden. Maar van de 8 cryo’s waren er nog 4 over, en we gingen door. De derde poging, en deze keer bleef er een cryo plakken. Op 10 december 2010 deden we weer een test, we waren zwanger maar durfden het bijna niet geloven. En toch was het zo. Mijn zwangerschap bevatte de nodige dosis zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid. Ze noemen het altijd ochtendmisselijkheid, maar bij mij duurde het de hele dag. En dat weken achtereen. Maar ergens vond ik het wel fijn, want het herinnerde mij er aan dat ik echt zwanger was.

In een later stadium van de zwangerschap ging het ineens bergafwaarts. Dat gold eigenlijk voor ons hele leven, we kwamen in een op hol geslagen rollercoaster terecht. En het leek niet meer te stoppen. In een korte tijd is er zoveel gebeurd. Maar van alle plannen die we hadden gemaakt kwam niets terecht, we zouden vóór de bevalling trouwen en op huwelijksreis. In april 2011 overleed eerst mijn schoonvader terwijl hij getuige zou zijn bij ons huwelijk op 1 juni 2011. En bovendien zou hij opa worden van ons kindje op 16 augustus 2011, want dan was ik uitgerekend. Gelukkig hebben wij ons enigszins kunnen voorbereiden op dit verlies en hebben wij hem nog kunnen vertellen dat het een meisje zou worden, en dat zij Esmee Angelina genoemd zou worden. Verder wist nog niemand dit. Alsof het nog niet erg genoeg was overleed ook de opa en oma van mijn vriend. Zo moesten wij in nog geen paar maand tijd afscheid nemen van drie geweldige mensen. Hierbij zou het wel blijven dachten wij, hoe kon het nog erger worden. Alleen dat kon dus wel.

Ik was 27 weken en 6 dagen zwanger en met mij ging het ook slechter. Ik voelde me wel goed, maar ik hield vocht vast. Zoveel dat mijn vriend mij haast niet meer herkende. Voordat wij op vakantie zouden gaan, zijn we toch maar even langs het ziekenhuis gegaan. Daar bleek het nog erger te zijn dan wij dachten. Ik had zwangerschapsvergiftiging en ik moest in het ziekenhuis blijven. Nog vijf dagen heb ik kunnen vechten voor mijn dochtertje en voor mezelf. Toen kreeg mijn vriend het slechte nieuws dat ze nu een keizersnede moesten uitvoeren, om mij te kunnen redden. In plaats van 16 augustus 2011 is Esmee Angelina 3 maanden te vroeg geboren op 23 mei 2011. Ze heeft een moeilijke start gehad, maar na 3 maanden konden we haar meenemen naar huis. Ze was nu sterk genoeg en wij konden het aan, wij wilden het graag. Op 12 augustus verlieten wij met zijn drieën het ziekenhuis. En op 16 augustus 2011, de dag dat ik uitgerekend zou zijn, zijn wij alsnog getrouwd.

Zo is het verhaal toch nog tot een goed einde gekomen. In de periode dat wij in de medische malle molen zaten heb ik een boek geschreven over ons leven, dit heeft mij geholpen om positief te blijven. Het boek dat ik geschreven heb is nu te koop via deze link.


18 april 2012

Ingestuurde fotoToen bleek dat spontaan zwanger worden niet mogelijk bleek,Dachten we dat onze grootste wens om ooit papa en mama te worden nooit uit zou komen. Maar volgens de Gynaecoloog van het St.Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg zou onze wens zeker gaan uitkomen met de behandeling ICSI,door hem kregen we dus ook weer hoop. Zo gingen we de medische malle molen in wat natuurlijk niet altijd even prettig was,maar je hebt het er allemaal voor over. Zo begonnen we met veel goede moed en uiteindelijk kwamen er 7 embryo's uit voort een mooi resultaat dus!

In maart 2011 werd de eerste teruggeplaatst en wat bleek die bleef plakken! Wij durfden dan bijna niet te geloven jeetje na de eerste poging al... Helaas eindigde deze in een vroege miskraam,We waren erg verdrietig maar gaven niet op! En in mei 2011 werd er een mooie cryo teruggeplaatst... En daaruit is onze mooie wonder Levi uit voort gekomen! Mijn zwangerschap was niet fijn maar ik nam alles voor lief. Ik was immers zwanger!

Levi is geboren op 10-02-2012 in het Ziekenhuis St.Elisabeth te Tilburg middels een keizersnede. Helaas heeft hij een moeilijke start gehad maar is inmiddels een vrolijke gezonde blije baby! Wij willen iedereen van de gynaecologie, fertiliteit afdeling en de kraamafdeling/kinderafdeling enorm bedanken!

Veel liefs Charlotte,Richard en Levi


25 oktober 2011

Ingestuurde foto Ingestuurde foto Ingestuurde foto

In 2000 hebben we een verwijzing gekregen van de dokter om naar de gynaecoloog te kunnen gaan omdat we niet spontaan zwanger konden raken. Toen zijn we begonnen met clomid en deze hielp niet na een lange tijd te hebben geprobeerd meer verschillende eenheden zouden moeten beginnen aan de injecties deze zag ik ziet zo zitten en hebben we dan een pauze ingelast. Toch bleef het kriebelen om toch papa en mama te kunnen worden dus hebben we besloten na een tijd om door te gaan met de pregnyl prikken. Deze sloeg ook niet zo goed aan ik kreeg telkens hele vroege miskramen. En dan was de vraag wat nu?

Weer een pauze ingelast om te kunnen bedenken wat we zouden gaan doen toen waren we al in 2008. In juli 2008 raakte ik spontaan zwanger we waren zo blij maar uiteindelijk bleek het niet goed te gaan de hgc waardes waren te laag en na onderzoek kwamen te horen dat ik BBZ had dus ik moet onder de mes mijn eileiders werden bespaart dus ik zou nog zwanger kunnen raken. In augustus 2008 had ik opeens savond hele dikke benen niet normaal effe snel naar de EHBO maar volgens hun zou het aan het warme weer kunnen liggen nou ik vond het wel raar want oorspronkelijk komen wij uit een tropisch eiland en nooit gehad ik moest naar huis. Net thuis gearriveerd kreeg ik zo hevige buikkrampen echt huilend naar de EHBO weer nu werd er geconstateerd dat ik weer een BBZ had gehad. Nu werd wel mijn eileider verwijderd en ik was er kapot van. Ik wou geen pijn meer lijden ik wou niks meer ik was zo depressief en boos en verdrietig dat het na zo lange tijd niet wou baten om zwanger te raken en toch elke keer pijn lijden. Uiteindelijk nadat de rust was gekeerd kregen we een verwijzing naar de IVF-afdeling omdat we nu minde kans hadden vanwege de verwijdering van de eileider.

Ik wou niks van weten en was zo boos op mezelf dat ik niet genoeg vrouw was om een kind te kunnen krijgen. Uiteindelijk heeft mijn man mij geholpen om mezelf op te rapen en verder vechten voor wat we allebij wouden. Na de grote vakantie van 2009 heb ik gebeld voor een intake gesprek bij de IVF afdeling. Wij konden al heel snel beginnen maar zoals altijd kon nooit iets normaal gaan bij ons. Ik had hevige bloedingen bij het slikken van de pil en ik moest mee stoppen en na overleg zijn we maar begonnen met een korte schema. Het was heel spannend en ook pijnlijk, ik had gelezen dat het mee viel maar ik heb de punctie als afschuwelijk ervaren maar ik moest het doen want we wouden koste wat koste zwanger raken.

Niet iedereen was mee eens, ons familie zat niet achter ons beslissing ze zeiden dat we gewoon de tijd tijd moesten geven en alles goed zou komen maar dat geloofde wij niet meer in 9 jaar lang bezig en nog niet zwanger was voor ons niet meer rieël om spontaan zwanger te raken. Op 7 November 2009 heb ik de punctie gehad en op 10 November 2009 is onze 8 delige emmy geplaats. Van de 11 eitjes bij de punctie waren er 9 bevrucht van de 8 overgebleven embryo's zijn er 4 verder goed gaan delen en deze zijn toen in de lab bewaard. Op 25 november zou ik bloed gaan prikken en moest dan 13:00 bellen over de resultaten. We waren heel zenuwachtig. Ik voelde al heel vroeg soort buikkrampjes in mijn buik ik was bang dat het tot een miskraam zou leiden maar diep in mijn hart had ik nog hoop dat het goed zou gaan.

Op 22 november kon ik niet meer wachten ik kocht al de dag daarvoor de allergoedkoopste test van de KV en binnen 1 minuut was het al zichtbaar "zwanger" ik was zo blij de volgende dag nog een test gedaan en de streepje was nu echt beter zichtbaar als de vorige dag. Dan waren we echt zenuwachtig geworden is deze keer nu echt raak? zal het goed gaan? want elke keer bij de 7-8 week kregen wij een miskraam. Op 25 november belde ik voor de uitslag. Ik kreeg Corrie aan de lijn en ik zal het nooit meer vergeten wat zij zei tegen mij "je bent super zwanger" jippy mijn HGC was 628 voor 4wkn en 4 dgn. Dan waren de afwacht dagen vreselijk en nog erg dat ik ook bloedingen kreeg onze hoop zakte tot mijn enkels we waren vreselijk bang dat onze ukkie het niet zou redden. Uiteindelijk heb ik op 11 december 2009 een echo gehad en daar zat ze met een kloppend hartje.

Zo kreeg ik elke keer bloedingen en ze wisten niet wat het was maar wel was ik elke keer in de spanning want het leek echt of het om de 2 wkn bloedingen kreeg, maar onze ukkie bleef maar groeien. Met 28 weken had ik meer rust toen was onze ukkie levensvatbaar dus kon ik eindelijk van mijn zwangerschap genieten. Ze was al een eigenwijze bewegelijke hummeltje in mijn buik pas met 32 wkn konden ze zien dat het een meisje zou worden want ze wou helemaal niet laten zien, of met de handje tussen de benen of de billen tegen elkaar drukken zodat we niet konden zien.

Ik was op 31 juli 2010 uitgerekend maar iedereen dacht dat ik een tweeling zou krijgen, wat niet het geval was, ik had zo'n grote pens niet normaal ik kon met 35 wkn amper lopen zo zwaar was het.

Op 16 juli 2010 om 15:30 met 37 wkn en 5 dgn is onze meisje geboren, Mishayra Carmelita Josefina Evertsz onze trots met 3970gr en 56cm. De bevalling was niet goed gegaan Mishayra was ziek geworden in mijn buik en ik had ook koorts. Al toen de vliezen braken wist ik dat het niet goed was ik had geen heldere vruchtwater en ook niet poep in de vruchtwater maar daar kwam een plens bloed uit. Uiteindelijk na 12 uur is onze meisje geboren mbv de pomp omdat ze met spoed uit de buik moest komen en door persen schiet het niet zo op. Ze was zo mooi en gaaf en nog ook heel veel haren en heel erg blank wat we niet hadden verwacht omdat papa een donkere man is.

Ik heb haar enkele secondes kunnen omhelzen ik was zo blij maar ze moest worden gewogen etc etc. Op dat moment werd de moederkoek heel snel eruit getrokken want wat we zelf niet wisten was dat ik een super hevige bloeding had. Al snel zijden ze van we gaan naar de OK om te kijken of alles schoon van binnen is maar dat was niet zo waar. Er werd heel hard op mijn buik geduwd dat ik auw auw zei het doet pijn maar het moest nou ik denk binnen 2 minuten tijd was ik in schok ik was bewusteloos. Na 4 uur operatie werd mijn man en broer geroepen er moest beslissen wat ging gebeuren want de bloeding was nog niet gestopt, de baarmoeder moest verwijderd worden en dat was de laatste kans tot overleven.

De hele team gynaecologie waren bezig en uiteindelijk na 5 uur operatie was de bloeding stabiel verklaard maar mama lag dan in coma. Godzijdank is mama wel na 1 dg op de IC afdeling te hebben gelegen uit de coma en na 3 dgn mocht mama naar de verpleegafdeling om samen met de kleine ukkie te herenigen. Met de kleine uk ging het beter had wel een infusje in die kleine handje van haar maar na 3 dgn kon die ook worden verwijderd. We kunnen geen kinderen meer krijgen maar onze gezin is compleet. We dachten dat we nooit papa en mama zouden worden en door de IVF team is dat ons toch gegund. Bij ons gaat nooit iets normaal maar we zijn apetrots met onze meisje. Ze is gezond en een apekop dus we hebben onze handen vol.

fam. Evertsz


19 augustus 2011

Ingestuurde fotoIn september 2010 gaan we samen voor het eerst kennismaken in het Elisabeth Ziekenhuis. Het is enorm spannend na drie mislukte iui’s, een operatie en een jarenlange verwachting . De emoties spelen parten als je wens groot is en de wereld om je heen lijkt soms moeiteloos aan die wens te kunnen voldoen. De tijd gaat dringen, maar we hebben elkaar en voldoende hoop op een goede afloop. We worden goed ontvangen in Tilburg en we voelen ons direct geen buitenbeentje meer. De wachtkamer zit vol met lotgenoten en de medewerkers van de fertiliteitsafdeling zijn erg vriendelijk en ontspannen tijdens de contacten. We voelen ons direct op ons gemak. Na de spuitinstructies en de zaadanalyse besluit men een icsi te doen. Het eerste resultaat is geweldig: 6 embryo’s zijn ontstaan en er kunnen er 2 worden teruggeplaatst. 1 Embryo mag zelfs in de cryo. Na 2 zinderende weken is de uitslag van de bloedproef als vuurwerk in onze oren. We zijn zwanger!

Nu ruim 9 maanden later zitten we met onze zoon Chris in onze armen en kunnen dit wonder nog moeilijk bevatten. Hij is gezond, sterk en nieuwsgierig. Wij zijn dolblij en gelukkig. We willen met ons verhaal hoop geven aan al die mensen die moeite hebben om het vol te houden en het vertrouwen beginnen te verliezen. Chris is 1 van de bewijzen dat het mogelijk is. Al die mensen die nog in het proces zitten wensen we veel succes en een goed vertrouwen.


Ingestuurde foto Ingestuurde foto

15 augustus 2011

Bij deze wil ik een foto toe sturen van onze 3 kanjers. Na bijna 5 jaar dokteren is op 26 november 2008 onze oudste zoon Tijme geboren na een geslaagde tweede icsi poging. Na een jaar wilde we graag een broertje of zusje voor Tijme, alleen zijn die pogingen nooit gelukt. We hebben ons daar bij neer gelegd en zijn lekker extra van Tijme gaan genieten, totdat ik me vorige jaar nogal zwanger voelde.

Ik heb toen naar 2 weken toch maar een test gehaald, en die was positief. We konden het niet geloven. Diezelfde week kregen we een echo en daarop was te zien dat we geen 1 maar 2 kindjes kregen. Spontaan zwanger en dan nog wel van een tweeling. Tom en Tijs zijn geboren op 13 juni 2011, en doen het super. Tijme is een grote stoere,trotse broer.

Groeten,

Linda, Peter, Tijme, Tom, en Tijs


Ingestuurde foto Ingestuurde foto

18 juni 2011

Weer een mijlpaal! Natuurlijk denken wij dan aan het IVF-team aan dokter Bots, dokter Merkus, Frederika Prak. Wij zijn nog uit de tijd van 6 embryo's terugplaatsen, van brieven schrijven, van het appeltjesboek. Nu heeft Roos (22 juni 1992) haar gymnasiumdiploma. Jur (20 januari 1990) kwam al eerder van het Barlaeus met diploma en studeert flamencogitaar op het conservatorium én heeft zijn rijbewijs. Wij zijn nog iedere dag verwonderd en blij dat we kinderen hebben! De tijd gaat zo snel sinds ze er zijn....

Liefs,
Marloes & Bert


Ingestuurde foto

18 oktober 2010

Ons 2de wonder Amelia is geboren op 18 januari 2010! Tweelingzusje van onze zoon Alessio...maar 4 jaar later... Wonderen bestaan!

Na totaal 14 jaar van onderzoeken en behandelingen heeft het verdriet plaats gemaakt voor intens geluk...twee prachtige kinderen! Het fertiliteitsteam is in ons hart gaan zitten, jullie betekenen enorm veel voor ons!

Alessio, Amelia, Pino en Melanie


Ingestuurde foto

5 oktober 2010

Graag deel ik via jullie site het grote wonder dat dankzij het Elisabeth ziekenhuis heeft plaats gevonden, ook wel het 'mirakel van Tilburg' genoemd!

Wij hadden de hoop na 4,5 jaar al opgegeven met 6 IUI pogingen, 5 IVF/ICSI en 1 Cryo behandeling waarvan 2 behandelingen in het buitenland. Ondanks mijn dikke dossier heeft de afdeling fertiliteit van het Elisabeth zkh toch medewerking verleend aan wat onze allerlaatste poging zou zijn. Nog steeds ongelofelijk dat het dan opeens wel is gelukt want na terugplaatsing van 2 embryo's is Tank Aloysius Maagdenberg op 15 juli 2010 geboren. De vraag waarom het nu wel gelukt is zal nooit beantwoord kunnen worden maar ik geloof dat het advies van fertiliteitsteam om IVF te doen en niet ICSI hieraan bijgedragen heeft gezien er bij ons nooit een oorzaak is gevonden en IVF toch nog het 'meest natuurlijk is'. Geniet nu elke dag van dit grote kleine wonder in mijn armen!! Geef de hoop dus niet op en blijf doorgaan!

Maaike


11 september 2010

Geboren op 23 augustus 2010:
Ook wij willen het fertiliteitsteam van het Elisabeth ziekenhuis bedanken. Ivm Endometriose was voor ons een 2e kindje via de natuurlijke weg niet weggelegd. Op 20 augustus 2009 is voor ons het IVF traject gestart. 3 maanden Lucrin en dus kunstmatig in de overgang om de Endometriose tot rust te laten komen. Op 20 november 2009 begonnen met spuiten en 7 december mijn eerste punctie. Helaas maar 1 eitje maar we gingen ervoor! Het eitje werd bevrucht en alles ging goed! Op 23 augustus 2010 zijn we de trotse ouders geworden van Fedde. Wij zijn heel gelukkig dat we nu een echt gezinnetje mogen hebben.

Groetjes Edwin, Jessica, Mats en Fedde

Ingestuurde foto

27 augustus 2010

Hiermee willen we het deskundige fertiliteitsteam bedanken voor onze 2 schitterende kinderen. Op 8 oktober 2009 is onze zoon (en broertje) Lucas geboren. Wederom na een ICSI behandeling met veel hulp en steun van jullie!

Het is een heerlijk opgewekt kereltje en Sofie is heelblij met haar broertje. Het is en blijft een wonder, maar als je een traject mee hebt gemaakt ben je hier misschien toch bewuster van. Wij genieten er iedere dag van!!!

Bedankt.

Bart, Janneke, Sofie en Lucas

Ingestuurde foto

16 juni 2010

Na 6 mislukte iui en 1 geslaagde IVF poging was ik in verwachting van Thijs. Op 12 juli 2009 is onze gezonde, mooie, gezellige knul geboren. Bij deze willen wij graag de het fertiliteitsteam van het MCL en het UMCG bedanken voor alle goede zorgen en de adviezen en steun tijdens de behandeling en zwangerschap, en in het speciaal Dokter Santema, die helaas tijdens mijn zwangerschap is overleden. Een bijzonder mens, een fijne arts.

Harold en Laura

Ingestuurde foto

13 mei 2010

Op 02 oktober 2009 zijn wij de trotse ouders geworden van een dochtertje en Meike van een zusje. Haar naam is Iefke. Uit onze 1e IVF behandeling is onze dochter Meike geboren. In deze behandeling kregen we te maken met een overstimulatie. Gelukkig heeft dit er uiteindelijk (naast onze 1e zwangerschap waaruit dochter Meike is geboren) ook nog voor gezorgd dat er cryootjes over waren. Iefke is geboren uit een 1e cryo terugplaatsing. Wel ontzettend gehoopt, maar niet verwacht, was de eerste terugplaatsing een succes. Dolgelukkig en apetrots zijn we met onze twee meisjes.

We willen het fertiliteitsteam hartelijk bedanken voor hun inzet!

Veel groetjes Mark, Cynthia en Meike

Ingestuurde foto

22 februari 2010

Na een aantal IUI behandelingen en de 2e IVF behandeling was het raak! Op 27 mei 2009 zijn onze prachtige dochters Florès en Lieke geboren! Ze wilde niet langer dan 25 weken en 2 dagen bij mama in de buik blijven zitten. We hebben voordat we zwanger waren een hele lange weg gehad, maar daarna was er niet minder om. Onze wonders zijn, met recht wonders!!! We kunnen ons geluk niet op en zijn ontzettend trots op onze twee meiden!

Het fertiliteitsteam van Tilburg, ontzettend bedankt voor alle steun en begrip. Maar vooral voor onze twee beauties! Dankzij jullie is onze droom werkelijkheid geworden.

Lieve groetjes,
Bas en Mireille

Ingestuurde foto

25 januari 2010

Wij willen graag laten weten dat onze 2e dochter is geboren. Romy is geboren op 30 december 2009. Net als onze eerste dochter is zij via IVF geboren. We willen alle verpleegkundigen en gynaecologen van het elisabeth ziekenhuis in Tilburg bedanken voor hun steun en begeleiding.

Liefs,
Pascaline, Roel, Luca en Romy

Ingestuurde foto

22 januari 2010

Geboren op 15 januari 2010 onze tweede dochter Monse.... met dank aan het fertiliteitsteam in Tilburg!

Alwine en Marc, Kato

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

26 juni 2009

Sinds 11 mei zijn wij de trotse ouders geworden van eline en lieke.
in 2007 zijn we gestart met icsi, de eerste behandeling was gelijk raak en daar is onze prachtige zoon wesley uit geboren na 28 weken zwangerschap, helaas bleek ons mannetje zo ziek te zijn dat hij niet levensvatbaar was en is toen ook 13 uur na zijn geboorte overleden.
na meerdere cryo/icsi pogingen raakte ik augustus 2008 weer zwangeren jawel een tweeling, de zwangerschap en de eerste weken na de keizersnede waren zwaar, maar nu genieten we iedere dag van onze dames, onze wesley zal altijd hun oudere broertje blijven.
wij willen vooral het fertiliteitsteam in breda bedanken voor alle steun en de arts die bij ons de terugplaatsing in tilburg heeft gedaan.

arjan, angela,
wesley*, eline en lieke

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

28 april 2009

In december 2004 werden wij na onze eerste ICSI-behandeling de trotse ouders van onze zoon Sem. Na twee jaar begon het toch weer te kriebelen voor 'n tweede, dus deden we nog n poging, deze keer duurde het echter iets langer…

Maar na 2x cryo toen opnieuw ICSI, en daarna nog 2x cryo tp , mochten wij op 7 februari de trotse ouders worden van deze (vinden wij …) prachtige tweeling!


21 april 2009

Sinds 22 december 2008 zijn wij de trotse ouders van onze eeneiige tweeling Bibi en Janne. Uit de eerste icsi behandeling hebben wij nu twee gezonde dochters, het is een wonder! De zwangerschap en tijd erna waren even zwaar, maar nu genieten we elke dag volop van onze lieve meiden. Wij bedanken iedereen van het fertiliteitsteam Tilburg voor hun goede zorg, warmte en betrokkenheid!

Groetjes Mark en Renske

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

4 maart 2009

Na 3 jaar is eindelijk onze kinderwens vervuld. Op 11 december 2008 is onze gezonde en lieve zoon Tijn geboren via IVF. Wij willen graag dr. Bots en het hele fertileitsteam bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

Groetjes, Ivan en Inge


10 februari 2009

Dankzij de geweldige inzet van het fertiliteitsteam mogen wij sinds 22/11/2008 van onze zoon Koen genieten. Dank jullie wel, jullie zijn GEWELDIG!

Liefs Frank, Petra en Koen

Ingestuurde foto

9 februari 2009

Op 27 oktober 2007 konden wij melden dat onze dochter manon was geboren na 4 IVF-pogingen en 5 terugplaatsingen. Van die laatste IVF poging zijn er 4 embryo's ingevroren. In april 2008 besloten we om nog een poging te wagen. 2 mooie embryo's werden in mei teruggeplaats en nog diezelfde maand kregen we te horen waren dat we zwanger waren. We hadden niet verwacht dat het meteen de eerste keer raak zou zijn. Na een intensieve zwangerschap is op 26 januari is onze dochter Sofie geboren.

Twee jaar geleden dachten we nog dat we nooit een kind zoudden kunnen krijgen en nu hebben we twee mooie meiden, Mede dankzij het hele fertiliteitsteam; hun de steun, de persoonlijke aandacht en warmte.

Nogmaals Bedankt voor jullie zorg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dave, Maartje
Manon & Sofie

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto31 januari 2009

Levi Lentjes (zie hieronder, 22 oktober 2007) heeft vorig jaar op 10 juni 2008 een broertje en zusje gekregen: Laura en Olivier.


26 januari 2009

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

Dankzij 1 icsi-behandeling en 3 cryo-terugplaatsingen zijn wij sinds 6 oktober de trotste ouders van Cas. Zo mooi en zo bijzonder. Wij willen het fertiliteitsteam van Tilburg heel hartelijk bedanken voor alles, want zonder jullie was onze wens nooit in vervulling gegaan.

Liefs Gerben, Anouk & Cas


8 januari 2009

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

Nadat we in oktober 2006 dmv ICSI de trotse ouders zijn geworden van onze dochter Marly, mochten wij op 28 november 2008 weer een prachtige dochter verwelkomen, genaamd Aimee. Bij Marly heeft het 2,5 jaar en 4 terugplaatsingen gekost, maar Aimee bleef na de eerste poging al lekker in mijn buik zitten. Wat een rijkdom om twee van deze prachtmeiden te hebben, waar we zelf eigenlijk niet eens meer op hadden durven hopen. Geef de moed nooit op!! Marly gaat helemaal op in haar nieuwe rol als grote zus, echt een genot om naar te kijken.

Wij willen daarom het hele team ontzettend bedanken voor alle hulp steun en medeleven.

Voor ons kunnen jullie niet kapot.

Maarten, Sabine, Marly en Aimee


4 december 2008

Na 4 jaar kinderwens en de 1e ivf poging zijn wij de dolblije en dankbare ouders van Puck!Een ontzettend mooi en lief meisje!! Wij zijn dr Bots en het hele ivf team enorm dankbaar.De warmte en betrokkenheid die hier heerst is enorm!!Wat een lieve mensen allemaal. Puck is in een onverwachte stuitligging geboren en moet ,doordat haar heupjes niet goed zijn,gedurende 6 weken in een gipsen spreidbroek. Verder is het een heerlijk meisje!!

Veel liefs van Jeroen,Saskia en Puck


4 december 2008

Ingestuurde fotoEiceldonatie + ICSI + 3 maanden in de vriezer + een heleboel lieve dokters, verpleegkundigen en laboranten = 1 wonderkind dat verder volkomen normaal en gezond is!

We zijn dolgelukkig met onze Emiel, geboren op 15 oktober 2008, en hebben jullie daarvoor te danken. En natuurlijk ook zijn hele speciale tante Lies, de eiceldonor en meter.

Wij zijn nog altijd blij met onze keuze voor het st. Elisabeth in Tilburg, waar de persoonlijk benadering voelde als een warm bad. Hierdoor besloten we, ondanks drie kwartier rijden, ook de controles en de bevalling hier te laten plaatsvinden. En ook daar hebben we geen spijt van.

We moeten er nu nog even niet aan denken en helaas worden we al wat ouder, maar mochten we toch nog besluiten te gaan voor een tweede kindje, dan zien we jullie graag terug!

Jorrit, Saskia & Emiel

PS Bedankt dr. Bernards, voor de warme knuffel die niet bij de behandeling hoorde, maar die zeker heeft bijgedragen aan mijn welbevinden :)


26 november 2008

Na totaal 6 mislukte ICSI behandelingen in België gaf dokter Bots ons het vertrouwen terug, hij geloofde dat niets een zwangerschap in de wegstond en dat het een kwestie is van veel geluk hebben. De 7-de ICSI bleek succesvol, een tweeling op komst. Wat een dankbaarheid, wat een geluk!

De 20 weken echo bleek voor onze zoon niet goed te zijn en wij wisten dat zijn leven zou eindigen bij de geboorte. Phebe & Silke zijn 5 november geboren, wat zijn ze mooi en wat lijken ze op elkaar. Niet meer bij elkaar maar voor eeuwig met elkaar verbonden.

Het gehele IVF team zijn wij dankbaar en met name Dokter Bots, wat een geweldig team!

Arnoud & Coretty

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto25 november 2008

Na 6 jaar is onze kinderwens eindelijk vervuld en is Thijme geboren op 9 november 2008 dmv IVF. Wij willen het fertiliteitsteam hartelijk danken voor hun inzet, betrokkenheid en steun tijdens de behandelingen.

Werner & Renata


20 november 2008

Eindelijk was ze er dan! Na een cryo terugplaatsing is Rosalie geboren op 23 augustus. We willen het fertiliteitsteam in Tilburg nog hartelijk bedanken voor de warme en goede zorgen!

Groeten,
Robert, Annemarie en Rosalie


20 november 2008

Wereldkind

Voor de wereld is Ravi van ons.
Voor ons is hij de wereld!

Dank voor jullie goede en warme zorg!
Jorg en Marielle


18 november 2008

Ingestuurde fotoEén november zijn wij doormiddel van een spoedkeizersnede de trotse ouders geworden van onze zoon RYAN en dochter SHANIA. Dit alles is mogelijk gemaakt door het geweldige fertiliteitsteam van tilburg. Zonder hen hadden we deze twee wondertjes nooit gekregen, want het was echt een lange en zware weg. Maar nu achteraf maakt dat allemaal niet meer uit, we weten waar we het voor gedaan hebben: die twee schatten van kinderen.

Alle medewerkers van het fertiliteitsteam HARTELIJK DANK voor jullie steun medeleven en goede medische zorg.

Vriendelijke groeten,
Jan-Henk, Cindy, Ryan en Shania

P.s. op de foto zijn ze 17 dagen oud


8 oktober 2008

Na vorig jaar 12 Juli de trotse ouders te zijn geworden van een gezonde dochter Danisha zijn wij 22 september de trotse ouders van een gezonde zoon Yordin geworden! Het enige verschil tussen deze 2 is dat onze dochter via IVF is verwekt en onze zoon een echt wonder is omdat ik spontaan zwanger van hem werd. Dit bewijst maar weer dat wonderen echt bestaan. Ik zou namelijk nog eerder de staatsloterij winnen dan ooit spontaan zwanger raken!!

Remi, Monique, Danisha & Yordin
(Op de foto is Danisha 15 maanden en Yordin 2 weken oud.)


1 oktober 2008

In april 2007 is onze zoon Frans Dirk geboren... Hartelijk bedankt aan Dr. Tomas Jaros en het hele IVF Team van PregDesire in Tsjechie.

Trotse ouders Veronica en Frans!


8 september 2008

In augustus 2008 is onze 2e dochter geboren die we Veerle hebben genoemd. Grote zus Moira (2,5 jaar) is al net zo blij en trots als papa en mama.


22 augustus 2008

Ingestuurde fotoDankzij het fertiliteits team hebben wij ongeveer 4 jaar geleden een geweldige, gezonde, mooie zoon gekregen. Zijn naam is Koen. Dit jaar werd ons geluk bekroont met een meisje. Die de naam Jaimy kreeg. Die door middel van IVF is gekomen. Nogmaals bedankt namens Michel , Annelies en Koen.


15 augustus 2008

Na 4 jaar 'dokteren en ziekenhuizen' zijn wij op 8 juli 2008 de trotse ouders geworden van een kerngezonde dochter. Haar naam is Sophie en ze is d.m.v. een keizersnede ter wereld gekomen. Sophie is het resultaat van een dappere 2e IVF poging. Met de nadruk op dappere want onze 1e IVF poging ging bar slecht. Onze embryo's waren matig tot slecht en tijdens het evaluatiegesprek gaven ze ons niet veel hoop. Toch alle moed verzameld en een tweede poging ondergaan. Het resultaat van die actie zie je hier op bijgaande foto. Ik wil met name mevrouw Van Krevel van het fertiliteitsteam danken voor haar inzet en doorzettingsvermogen tijdens onze 2e terugplaatsing die niet al te vlot verliep vanwege mijn gekantelde baarmoeder. Zij heeft tevens de punctie verzorgd en stelde me enorm op mijn gemak tijdens deze ingreep, evenals de verpleegkundigen. Waarom onze 2e IVF poging zoveel beter ging als die 1e zullen we nooit weten. En feitelijk gezien doet het er eigenlijk niet meer toe. Wij genieten nu intens van onze kleine wonderwoman hier op de foto, en we zijn enorm dankbaar dat IVF ons geholpen heeft om papa en mama te worden.

Groetjes,

Bas & Nicolette Verbaten


13 augustus 2008

Na een periode van veel hoop en geduld zijn wij op 03 juni 2008 de trotse ouders geworden van ons dochtertje Meike. Wij willen Dr. Bots en alle medewerkers van het fertiliteitsteam héél hartelijk bedanken voor hun steun in dit proces.

Dr. Bots heeft ons vanaf het moment van de intake een goed gevoel gegeven, hij was heel duidelijk zodat we goed wisten waar we aan toe waren. Tegen alle vrouwen die PCO hebben en die resistent zijn voor Clomid of de lage doseringen van Gonal F, wil ik zeggen houdt vol en probeer geduld te hebben. Na 3 mislukte IVM pogingen, was ik bij de eerste IVF poging, na een overstimulatie, zwanger. We kunnen ons geluk niet op met ons kleine meisje en genieten intens van haar!

Veel groetjes Mark & Cynthia

Ingestuurde foto


8 augustus 2008

Met 'een goede reis' wenste Dr. Bernards onze laatste cryo het allerbeste toe en op 08-05-2008 is ons dochtertje Maartje geboren. Iedereen van het fertiliteitsteam in Tilburg héél hartelijk bedankt voor jullie bijzondere betrokkenheid!

Veel groeten,
Peter en Mariëlle

Ingestuurde foto Ingestuurde foto


13 juni 2008

Hallo,

Bij deze willen wij de ivf-artsen en verpleegkundigen bedanken voor hun steun tijdens onze ivf-behandeling in september 2007. 30 mei is ons meisje Luca geboren!

Vriendelijke groeten,
Pascaline en Roel van de Sande
Luca

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

22 mei 2008

Graag willen wij dokter Bots en al zijn assistenten hartelijk bedanken. Door een perfecte inschatting van Dokter Bots en een halve IUI is onze dochter Dieuwke geboren. Dieuwke is nu 8 maanden oud en nu al een ontzettend wijze tante.

Groetjes,
Pascal, Dorine en Dieuwke


4 april 2008

Wij willen het fertiliteits team heel erg bedanken. Want dankzij jullie zijn wij de trotse ouders van Anouk (nu 2,5) en Manon (geboren op 22-01-08) Anouk werd geboren na onze eerste ivf behandeling.

Manon duurde iets langer 2 terug plaatsingen van ingevroren cryo's 1 totaal misukte ivf en 1 icsi-behandeling en toen waren we zwanger. en nu zie 2 prachtige dochters. Op de foto is anouk 2,5 en manon 10 weken.

Nogmaals heel erg bedankt.

Maaike en Alexander

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

25 maart 2008

Na 5 lange jaren van wachten dromen en geduld is op 19 februari onze dochter femke geboren. Wij zijn super trots dat we nu ook mama en papa mogen zijn!!!

Trotse ouders: Richard en Mirella


14 maart 2008

Hallo, wij zitten al 5 jaar in de molen om zwanger te worden. We hebben voor de 1e zwangerschap 5 x IUI gedaan waarvan we nu een gezonde zoon hebben van bijna 4 jaar. We wilden nog graag een 2e kindje dus weer naar het ziekenhuis gegaan. 7 IUI pogingen gehad en 1 x IVF waarna we na 37 weken zwangerschap het hartje niet meer hoorde kloppen en onze dochter dood geboren is...... Toen weer 1 IVF poging gehad die mislukt is en de 2e poging is icsi waarvan we zwanger zijn geworden.

Na maanden van zenuwen en spanning en controles is hebben we de bevalling bij 36 weken en 1 dag ingeleid en is op 14-2-2008 om 15:06 onze zoon Merlijn geboren...

We dragen dit wonder op handen

Iedereen bedankt die ons de afgelopen maanden hebben bijgestaan en gesteund ook het team uit Tilburg en zeker het team in Breda. En een grote dank aan dr. Papasonis van het Amphia Langendijk Breda

Jurgen Bianca Thijn en Mijke

Ingestuurde foto
Ingestuurde foto

27 februari 2008

Geboren op 30 mei 2007 (met dank aan het fertiliteitsteam in Tilburg) onze Kato! Inmiddels 9 maanden oud en net voor de eerste keer op wintersport geweest....

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

13 februari 2008

Alles zat mee en na 2 IUI behandelingen in 1,5 jaar zijn we 3 bengels rijker. Mede dankzij Dr. Bots en Toos van de fertiliteitsafdeling.

Groeten,

Chiel en Wendy


23 januari 2008

Op 30 april 2007 is onze zoon tygo geboren na een eerste ivf poging en ik wil iedereen van het fertiliteitsteam tilburg bedanken voor alles en voor de goede zorgen.

Ingestuurde foto

28 december 2007

Lieve dokter Bots en lieve medewerkers van het fertiliteitsteam,

Op 10 november 2007 is onverwachts onze lieve dochter Sofie geboren. Ze was 3 weken te vroeg, maar maakt het prima. We kunnen nu heerlijk 3 weken eerder van haar genieten.

We weten nog zo goed dat jullie (na een hele periode doktoren en hormonen) op mijn verjaardag s'ochtends stonden te zingen in het ziekenhuis. Op mijn verjaardag had ik de punctie en is Sofie voor ons gevoel eigenlijk geboren. Een mooier cadeau hadden we niet voor kunnen stellen!!! We hebben ongelooflijk veel steun van jullie gehad. De persoonlijke benadering (dat bewees het zingen voor mijn verjaardag al wel), inlevingsvermogen en vooral goede informatie maakte het traject draaglijk. We zijn hier heel dankbaar voor!!!

Nogmaals enorm bedankt voor jullie goede zorgen en hulp. Ga zo door, want jullie zijn keien!

Liefs, Bart, Janneke en natuurlijk Sofie

Ingestuurde foto

3 december 2007

Na 2,5 jaar in de medische molen gezeten te hebben is dan toch via ICSI onze mooie dochter Marly geboren op 14 oktober 2006. Na de mislukte tweede poging waren er 3 embryo's ingevroren die er alledrie prachtig uitkwamen. Nadat er toen 2 embryo's zijn terug geplaatst, bleek ik zwanger te zijn van 1 kindje. Na een geweldige zwangerschap en bevalling mogen wij ons nu de trotse ouders noemen van deze prachtmeid.

Met dank aan het hele fertiliteitsteam in Tilburg, die ons altijd hebben gesteund en hebben meegeleefd. Wij vinden jullie fantastisch!

Deze foto is gemaakt op vakantie. Hier is ze alweer 9 maanden oud.

Groet,

Maarten, Sabine en Marly

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

29 november 2007

Na vier jaar, waarvan tweejaar dokteren, is ons wondertje geboren.

Na 4 IVF-pogingen, 5 terugplaatsingen, veel verdriet, hoop, verwachtingen en teleurstellingen kregen we op 16 februari van dit jaar het mooie bericht dat we zwanger waren.

Veel hoop hadden we niet meer en eigenlijk waren we al meer bezig met adoptie. Maar mede dankzij het hele fertiliteitsteam durfde wij een vierde poging aan. Alle steun, persoonlijke aandacht en warmte vanuit dit team maakte het voor ons makkelijker om door te gaan en positief te blijven.

Na een fijne zwangerschap en een mooie bevalling is onze dochter Manon op 27 oktober geboren.

Nogmaals Bedankt voor jullie zorg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dave, Maartje & Manon


27 november 2007

Na bijna twee jaar dokteren, kwamen wij in september 2005 in contact met dokter Bots. Die eerste afspraak was de eerste goede medische ervaring sinds lange tijd. Dokter Bots kon heel snel de diagnose stellen (endometriose) en na twee operaties om de endometriose schade te beperken konden we het IVF trajekt beginnen in Tilburg.

Het hele trajekt was niet makkelijk en het was ook niet meteen raak, maar dankzij de goede zorg, steun en begeleiding van dr Bots en het Fertiliteitsteam in Tilburg kunnen wij terug kijken op een intense en positieve ervaring. Op 26 mei 2007 is onze kinderwens in vervulling gegaan: Maria Elena, een gezond lief prachtig stralend meisje, is geboren!

Wij zijn dolgelukkig en dankbaar en willen dr Bots en het team van de fertiliteitsafdeling hartelijk danken!! (op de foto is Maria Elena 5 maanden)

Francesca, Floris en Maria Elena

Ingestuurde foto

19 november 2007

Bij deze wil ik Dr.Bots, Dr.Bernards, Dr. Geenen, Dr. Boekkooi, Dr. Groenen, Dr. van Gool en de rest van het ferti-team, het gynaecologen-team en de verpleging van afdeling E3 van het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg van harte bedanken voor onze prachtige dochter Renske die wij na 3 IUI-pogingen hebben gekregen, op 26 september 2007.

Bedankt voor alle goede uitleg, steun en goede zorgen.

Jorgen,Jeannet en Renske.


22 oktober 2007

Zonder verder commentaar: Levi Lentjes

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

1 oktober 2007

Aangezien ik PCO heb konden wij op de natuurlijke manier geen kinderen krijgen. Op 8 mei 2002 is onze lieve dochter Marte geboren met behulp van het medicijn Nalorex. Op 16 juni 2004 is (ook dmv het medicijn nalorex) is ons lief zoontje Ries geboren. Ries is gewoon thuis geboren, maar na 2 weken is Ries opgenomen in het ziekenhuis en bleek hij transpositie van de grote vaten te hebben. Toen Ries bijna 4 weken oud was is hij na een geslaagde operatie aan een longbloeding overleden.

Onze kinderwens was naast het grote verdriet van Ries nog erg groot. Dankzij zijn lieve medeleven en begrip van dokter Bots, slaagde wij erin om een IVF behandeling geestelijk te doorstaan. En ik was nog zwanger ook! De zwangerschap vonden wij geestelijk erg zwaar maar gelukkig mochten we de gehele zwangerschapsduur bij dokter Bots onder controle.

Op 19 november 2005 is onze lieve zoon Teun geboren. En ons "cadeautje": op 23 augustus 2007: is onze zoon Siem geboren! (dmv IVF.) Bij deze willen wij het IVF team en dokter Bots heel erg bedanken voor super lieve begeleiding, die wij vooral met het verdriet van onze Ries erg nodig hebben.

En dokter Bots de vierde doos bonbons komt eraan (maar dat is wel de laatste hoor!).

Heel veel liefs Wilbert, Marijet, Marte Ries* Teun en Siem

Even uitleg van de foto's: het meisje is Marte, babytje met speentje is Ries, kereltje met geruite blouse is Teun, babytje zonder speentje is Siem. Ingestuurde foto

Ingestuurde foto
Ingestuurde foto
Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

12 augustus 2007

Vol blijdschap en geluk willen wij laten weten dat op zondagmorgen 15 juli 2007 om 06.04 uur onze dochter Lieke is geboren.

Na een succesvolle eerste ICSI behandeling is onze grootste droom werkelijkheid geworden.

Via deze weg danken wij het complete fertiliteitenteam voor alle goede zorgen!!!

Carlo, Corina & Lieke (op de foto is Lieke 9 dagen oud)


20 juli 2007

Jaren hebben wij naar het ouderschap uitgekeken,
na heel veel tranen vieren wij nu feest!
En nu wij jou kunnen vasthouden in onze armen,
weten wij zeker: Het is het allemaal waard geweest!!!

Op 12 Juli 2007 konden wij eindelijk na jaren proberen, behandelen en een aantal tegenslagen eindelijk onze dochter Danisha in onze armen houden. We zitten nu echt op een roze wolk en Danisha is een geweldig poppetje en doet het heel erg goed!! Dr. Bots en het IVF-team waren geweldig, bedankt!!

Remi, Monique & Danisha (op de foto is Danisha 3 dagen oud)

Ingestuurde foto

19 juli 2007

Hierbij willen wij Dr. Bots, het fertiliteitsteam en de afdeling gyneacologie heel erg bedanken!!! Wij zijn de trotse ouders van drie prachtige kinderen geworden. Thomas van twee en een tweeling, Ziggi en Isis van bijna een maand oud. Dit hadden we nooit durven dromen. We zijn supergelukkig met onze kindjes!!!

Linda & Marnix

Ingestuurde foto

Ingestuurde foto

16 juli 2007

Dokter Bots en het fertilliteitsteam, heel erg bedankt voor alle goede zorgen! Mede dankzij jullie werd op 28 mei jongstleden in goede gezondheid, onze dochter Noï geboren.

Dimitri en Patty

10 juli 2007

Hallo, een leuke foto van Levi's 1ste verjaardag en een foto van Levi tijdens het carnaval.

Groetjes, Remco, Angelique & Levi!

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

26 mei 2007

Sprakeloos!
Verwondering
Verlangen
Naar jullie tweetjes

Jullie tweetjes
Geboren!
Tranen
Van ontroering

Puur geluk,
Nu jullie er zijn!

Vol trots en dolgelukkig zijn wij met de geboorte van onze twee dochters Emma en Anne. Na 7 IUI behandelingen en 1 IVF zijn op 04-02-2007 uit een cryobehandeling deze twee wondertjes geboren. We willen het gehele IVF-team van Tilburg bedanken voor de professionele, maar vooral deskundige en warme begeleiding.

Groeten, Dirk en MiekeIngestuurde foto

1 mei 2007

Na een moeilijke periode van 7 jaar willen wij tegen iedereen die maar niet een kindje om een natuurlijke manier kan krijgen zeggen de hoop niet op te geven. Na 6 IUI, 1 IVF, 7 ICSI en 2 miskramen ligt ons wondertje in zijn wieg. Tijdens het hele traject hebben wij een prima professionele en emotionele steun gekregen van het infertiliteitsteam van het St. Elizabeth ziekenhuis in Tilburg. Wij zijn heel dankbaar hiervoor.

N.B. Toen het kindje was geboren leek hij zoveel op zijn vader dat wij dachten dat het infertiliteitsteam stiekem een kloonoperatie heeft uitgevoerd. Na een tijdje is dit rechtgetrokken en inmiddels is duidelijk geworden dat de ogen van ons kindje toch van mama zijn.

Blije ouders

Ingestuurde foto

6 april 2007

Beste dr Bots en co

25 maart 2007 is ons wondertje dan eindelijk geboren, Timme. We zijn blij dat jullie ons een kans hebben gegeven om papa en mama te kunnen worden. Bedankt voor jullie goede zorgen, jullie zijn een superteam!

Kees en Claudia

Ingestuurde foto

23 maart 2007

Beste mensen van het team van dokter Bots! Dit voorjaar is het vier jaar geleden dat ik bij jullie zwanger raakte. Het was onze vierde IVF-ICSI poging We waren zóó ontzettend blij en dat wij we nu nog steeds!

Geertje was een heerlijke 'uitslaapbaby' en groeide verder van een ondernemende vrolijke dreumes naar de kwebbelende gezellige peuter die ze nu is. Ze is dol op haar grote broers (Hans van bijna 20, Wouter van 18) en op haar zus Elise van 16. Ze zegt dan ook altijd 'mijn Elise'. Zo schattig.

Enfin, we kunnen nog pagina's over haar vol schrijven, maar dat zullen we maar niet doen...

Nogmaals bedankt voor alles! Groetjes uit Bruinisse, Bart en Floor

PS: Hierbij twee recente foto's van onze Geertje. (af en toe grappen we ... 'heeft ze de ogen van dokter Bots?')

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

22 februari 2007

Na ruim een jaar tevergeefs proberen zijn we in 2003 bij dr. Bots en het fertiliteitsteam terecht gekomen, omdat ik PCO had en van mezelf geen enkele eisprong had.

Na diverse hormoonbehandelingen raakte ik zwanger en is op 28 januari 2005 onze prachtzoon Milan geboren, wat een wonder!

We hopen dat ook de tweede niet te lang meer op zich laat wachten en ook daarvoor gaan we weer hulp krijgen van dr. Bots, we hebben er dus alle vertrouwen in!

Rachid, Bianca en Milan

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

Ingestuurde foto15 februari 2007

Hallo,

Na 4,5 jaar, 1 IVF- en 3 ICSI-pogingen, konden we op 12 november 2005 eindelijk ons kindje in onze armen houden. We kunnen nog steeds ons geluk niet op en Stef is een geweldig ventje. Dr. Bots en het IVF-team waren geweldig. Voor iedereen die met IVF/ICSI bezig is, geef de moed niet op!

Groetjes Jan en Brigitte

26 januari 2007

Hallo,
Na 9 jaar met hoop en verdriet is het ons toch gelukt met behulp van dokter Bots en IVF team, een tweeling met 2 gezonde jongens waar we heel gelukkig mee zijn : Jordy en Wesley. We willen hun hiervoor bedanken. Na 16 maanden kregen we spontaan weer een zoon erbij: Nicky, het geluk kon niet op.

Groetjes Twan en Gerda

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

20 januari 2007

Na een paar jaar dokteren is d.m.v. ivf onze wonderboy LARS op 19 maart 2005 geboren. En zijn nu met een hernieuwde kinderwens weer met ivf bezig en hopen weer op een wonder, maar de hoofdprijs hebben we al!!!

We willen het fertiliteitsteam heel erg bedanken voor hun steun en betrokkenheid in 2004 en ook nu weer. En voor iedereen die voor deze stap staan houd moed, jullie zien wat voor hoofdprijs wij hebben gekregen!!!

Paul, Sindy & Lars.

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

20 december 2006

Na bijna 3 jaar kregen wij toch op 06-06-2006 een pracht van een zoon!!!!!!!!!

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

6 december 2006

Na een klein jaartje met onderzoeken en 1 IUI behandeling het kan dus ECHT…
is onze prachtige dochter met een keizersnee op 14 november 2006 ter wereld gekomen.

Ze lag in een stuit dus wij hebben toen zelf voor een keizersnee gekozen.

We willen hierbij het hele team bedanken voor de geweldige begeleiding e.d. we hebben ons bij jullie ontzettend op ons gemak gevoeld.

Groetjes, Jeroen en Yolande

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

23 november 2006

Na 3 jaar, 5 iui-, 1 ivf behandeling en een fantastische zwangerschap zijn wij 3 december 2005 de trotse ouders geworden van een dochter, Moira.

Bedankt voor dit prachtige kind.

Chrittiën en Saskia Jansen

Ingestuurde foto

22 november 2006

Toen we erachter kwamen dat wij niet op de natuurlijke weg kinderen konden krijgen kwamen wij al snel bij IVF terecht (aangezien ik PCO heb). Gelukkig was het allemaal goed gegaan en de eerste keer raak. Op 09-05-2006 is onze dochter Esmee geboren.

Bedankt voor alle goede zorgen

Agma en Rochus

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

26 oktober 2006

Na jaren proberen kwamen we erachter dat het niet via de natuurlijke weg mogelijk was om kinderen te krijgen. We zijn naar het ziekenhuis gegaan en kwamen bij Dhr Bots we werden doorgestuurd naar fertiliteit voor een icsi behandeling. Het was meteen raak de eerste poging. En hier is hij dan onze zoon Lars. Hij is geboren op 7-11-2005.

Ingestuurde foto

25 oktober 2006

We hebben op 18 maart 2001 een geweldige dochter gekregen. Inmiddels is ze 5 jaar. Hartstikke mooi (kijk zelf maar) ze doet het heel goed op school en ze is ontzettend aardig. Maar dat komt natuurlijk omdat ze op haar moeder lijkt. Ik ben nog altijd blij met de hulp van de fertiliteitskliniek Tilburg. Ook hoe wij toen behandeld zijn zal ik nooit vergeten. Heel warm en begripvol. Ik vertel dat nog vaak aan mensen.

Groeten van een trotse moeder

Ingestuurde foto Ingestuurde foto Ingestuurde foto

17 oktober 2006

Na 9 jaar met hoop en verdriet is het ons toch gelukt met behulp van dokter Bots en IVF team. Op 3 maart 2000 hebben wij een tweeling met 2 gezonde jongens gekregen waar we heel gelukkig mee zijn: Jordy en Wesley. We willen hun hiervoor bedanken.

Groetjes Twan en Gerda

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

16 oktober 2006

Na 4 jaren IUI (in Breda) en IVF (in Tilburg) behandelingen was ik eindelijk zwanger! Op 4 augustus 2005 kregen we onze prachtige dochter Liz dankzij het fertiliteitsteam te Tilburg. Bedankt!!

Nu, ruim een jaar later ben ik zonder behandelingen zwanger van de 2e! De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Groeten Mark en Patricia

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

19 september 2006

Na een hele poos tobben, hopen en wachten is op 23 juni 2005 ons mooie meisje Lis geboren.

Bedankt!

Frank en Carry

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

30 juni 2006

Na 7 jaren "tobben" is op 6 april jl. onze zoon Bram geboren. Hiervoor zijn 5 ivf/icsi behandelingen nodig geweest. Daarnaast is bij de eerste, meteen succesvolle, ivf-behandeling onze zoon Ben geboren (met 21 weken zwangerschap) maar helaas direct na zijn geboorte overleden.

Bram is 7 weken te vroeg geboren maar doet het buitengewoon goed. Hij is in 2,5 maand tijd 12 cm gegroeid en heeft zijn geboortegewicht verdubbeld!! Behandelingen en beide geboortes hebben plaatsgevonden in het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Alle betrokkenen, enorm bedankt voor jullie deskundigheid, betrokkenheid en de buitengewoon goede verzorging die Bram en ik hebben gekregen.

Voor het online fotoalbum van Bram: zie http://francien-hoogveldt.magix.net.

Met vriendelijke groet,
Francien en Robert

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

28 juni 2006

Na een lange, moeilijke en psychische periode van DIK 10 jaar is uiteindelijk onze zoon Rogier geboren. We hadden de hoop al jaren opgegeven, maar de aanhouder wint. Dankzij dr. Bots en zijn team zijn wij zwanger geraakt na 3 i.v.f behandelingen.

Onze zoon werd 11 weken te vroeg geboren (was zwanger van een tweeling) maar kreeg bloedingen bij 6 weken zwangerschap en 1 kindje heeft het niet gered. Bij zijn geboorte (28 weken en 4 dagen) woog hij 1290 gram. Heeft 2 weken in het W.K.Z. in Utrecht gelegen en nadien 4 weken in het E.Z. in Tilburg gelegen. Nu is het een flinke jongen van 11 jaar en 44 kg.

Wij zijn er dagelijks gelukkig mee en ik wil tot iedereen zeggen die onder behandeling staat: ga door, de aanhouder wint. Dr. Bots en Team: Bedankt voor alles.

Groeten van Rene Netty en Rogier

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

28 juni 2006

Na een droom van tien jaar is op 22 maart 2006 ons wonder geboren. Een prachtige zoon. Jaren van verdriet en tegenslag maar we bleven altijd vol vertrouwen hopen op een goede afloop. Mede door de ongelofelijke support van het fertiliteitsteam is het verwerken van negatieve uitslagen mogelijk gemaakt en een stimulans geweest voor ons om door te gaan.

Alessio, Pino & Melanie

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

22 mei 2006

Onze kleine Koen, geboren 6 april 2004. Dankzij het fertiliteitsteam is ons wonder toch gekomen!

Michel en Annelies

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

2 mei 2006

Na veel problemen hadden wij het geluk om in kontakt te komen met het fertiliteitsteam van het ziekenhuis. Na de eerste poging kwam Femke bij ons; dat was in 2002. Nu zijn we weer met een poging bezig en hopen dat deze ook een wonder mag opleveren. We bedanken nu al het hele team voor alle hulp die ze ons hebben gegeven.

Groeten, Mark,Christel en Femke uit Tilburg

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

1 mei 2006

Na een periode van ongeveer 5 moeilijke maar ook spannende jaren is op 19 maart 2005 onze hartewens in vervulling gegaan. We hebben veel teleurstellende momenten meegemaakt, maar uiteindelijk is het dan toch gelukt!!!

We kunnen het maar moeilijk onder woorden brengen.... dus Fertiliteitsteam van het EZ dankjewel voor alle steun en goede zorgen. We hopen dat onze 2e hartewens niet zo lang op zich zal laten wachten.......

Veel liefs,

Corné, Bianca en Benthe

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

30 april 2006

Na een lange periode bij de afdeling fertiliteit gelopen te hebben, met de nodige spanning, onderzoeken, behandelingen, teleurstellingen etc. zijn op 19-9-2005 na een zwangerschap van 41 weken en 3 dagen onze twee jongens Ian en Kay geboren. Gelukkig gaat alles goed en zijn wij twee supertrotse ouders van deze kanjers.

Fertiliteits team van het st. Elisabethziekenhuis te tilburg bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. En voor alle steun.

Peter Cindy Ian en Kay

Ingestuurde foto Ingestuurde foto

27 april 2006

Hieronder een geboortekaartje van een echtpaar dat in Tilburg geholpen is:

Ingestuurde foto

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiënten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)