Decapeptyl

U bevindt zich hier: Ľ Decapeptyl

Wat is Decapeptyl

Decapeptyl (werkzame stof: triptoreline) is afgeleid van het hormoon gonadoreline. Dit is een hormoon met een eiwitstructuur dat in de hersenen de hypofyse (een orgaantje bij de hersenen) aanstuurt.

Decapeptyl zorgt ervoor dat de hypofyse niet langer het sein geeft tot afgifte van de geslachtshormonen. Dit geldt zowel voor het vrouwelijk hormoon oestrogeen als voor het mannelijk hormoon testosteron. Toegepast bij hormoon gestimuleerde voortplantingstechnieken voorkom Decapeptyl dat de hypofyse te vroeg een hormoon (LH ofwel LuteÔniserend Hormoon) afgeeft dat de eisprong opwekt.

Decapeptyl is niet voor iedereen geschikt en kan ook bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg daarom altijd de bijsluiter die u bij uw geneesmiddel heeft gekregen.

Bijsluiter Decapeptyl

Klik hier voor de bijsluiters van Decapeptyl 0,1 mg, Decapeptyl 0,5 mg en Decapeptyl CR 3,75 mg (via CBG).

Meer informatie over Decapeptyl

Als u wordt behandeld met Decapeptyl kunt u via onderstaande link verdere toelichting en praktische aanwijzigingen voor gebruik vinden. U verlaat hiermee Fertiliteit.info om te landen op http://www.ferringfemale.com/onvruchtbaarheid/decapeptyl/ -->

U bevindt zich hier: Ľ Decapeptyl
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)