Lutinus

U bevindt zich hier: Ľ Lutinus

Wat is Lutinus

Lutinus (werkzame stof: progesteron) wordt geleverd als een tablet voor vaginaal gebruik dat het natuurlijke vrouwelijke geslachtshormoon progesteron bevat.

Lutinus is bedoeld voor vrouwen die extra progesteron nodig hebben tijdens een kunstmatige voortplantingstechniek behandeling. Progesteron heeft invloed op het baarmoederslijmvlies en helpt u zwanger te worden en te blijven wanneer u wordt behandeld voor verminderde vruchtbaarheid.

Lutinus is niet voor iedereen geschikt en kan ook bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg daarom altijd de bijsluiter die u bij uw geneesmiddel heeft gekregen.

Bijsluiter Lutinus

Klik hier voor de bijsluiter van Lutinus (via CBG).

Meer informatie over Lutinus

Als u wordt behandeld met Lutinus kunt u via onderstaande link verdere toelichting en praktische aanwijzigingen voor gebruik vinden. U verlaat hiermee Fertiliteit.info om te landen op http://www.ferringfemale.com/onvruchtbaarheid/behandelmogelijkheden/ivf/lutinus/ -->

U bevindt zich hier: Ľ Lutinus
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)