Lutrelef

U bevindt zich hier: Ľ Lutrelef

Wat is Lutrelef

Lutrelef (werkzame stof: gonadorelinediacetaat) is een hormoon dat overeenkomt met het menselijke hormoon gonadoreline, dat in een hersenklier gevormd wordt. Gonadoreline stimuleert op indirecte wijze de normale werking van de geslachtsklieren. Bij vrouwen zijn dat de eierstokken, bij mannen de zaadballen. Bij vrouwen wordt de rijping van eicellen en de eisprong (ovulatie) gestimuleerd. Bij mannen de volgroeiing van de zaadballen en de productie van zaadcellen.

Bij vrouwen wordt Lutrelef gebruikt bij de behandeling van onvruchtbaarheid ten gevolge van een tekort aan het lichaamseigen gonadoreline. Bij mannen wordt Lutrelef gebruikt bij de behandeling van onvruchtbaarheid of vertraagde puberteit ten gevolge van een tekort aan lichaamseigen gonadoreline.

Lutrelef is niet voor iedereen geschikt en kan ook bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg daarom altijd de bijsluiter die u bij uw geneesmiddel heeft gekregen.

Bijsluiter Lutrelef

Klik hier voor de bijsluiter van Lutrelef (via CBG).

Meer informatie over Lutrelef

Als u wordt behandeld met Lutrelef kunt u via onderstaande link verdere toelichting en praktische aanwijzigingen voor gebruik vinden. U verlaat hiermee Fertiliteit.info om te landen op http://www.ferringfemale.com/onvruchtbaarheid/behandelmogelijkheden/oi/lutrelef/lutrelef-bij-onvruchtbaarheid/ -->

U bevindt zich hier: Ľ Lutrelef
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)