Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Fertiliteit.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Fertiliteit.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Isabelle Desmet

Geschreven op: Donderdag 11 Januari 2018 om 23:41
Ongepast of beledigend?

Weten jullie vanaf welke FSH-waarde(bij de vrouw) er geen IUI, IVF of ICSI meer uitgevoerd wordt? Bij welke FSH-waarde ligt de grens voor behandeling? Ik hoor graag over jullie ervaringen hiermee. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: ... op Maandag 22 Januari 2018 om 14:26 Ongepaste reactie?

Hoi Isabelle,

Mijn FSH waarde was de eerste keer 17 en mijn AMH 0,21. In mijn streekziekenhuis ben ik opgegeven. Na het eerste onderzoek ben ik meteen op internet gaan zoeken en daar kwam VivaNeo heel goed uit. Meteen naar de huisarts gegaan en een doorverwijzing gevraagd. In Dusseldorf heb ik nog 25% kans. Net zoveel als iemand anders die met IVF zwanger wil worden.

Ik hoop je vraag een beetje beantwoord te hebben.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)