Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Fertiliteit.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Fertiliteit.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Patricia

Geschreven op: Woensdag 24 Januari 2018 om 18:08
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Na jaren proberen zwanger te worden op de natuurlijke manier ben ik vorig jaar juni begonnen met IUI behandeling. Na 6 keer te spuiten met Menopur was me ei blaasje al behoorlijk groot en stond het al op springen. Helaas gingen ze niet insemineren omdat ze een heel klein poliepje zagen. Kreeg best wel veel teleurstellingen te verwerken en dit was weer een tegenslag voor mij. Toch dezelfde dag met mijn partner ervan geprofiteerd en wat bleek....einde van de maand een positieve test! ik kon en wou het niet geloven. Ik heb met zoveel zenuwen gezeten zelfs toen ik het op de echo bevestigt kreeg. Bij de 2 echo zagen we het hartje kloppen en alles was good to go en werd er gezegd dat ik een voedvrouw mocht gaan uitzoeken en dat het niet meer nodig was om bij het ziekenhuis langs te gaan. 5 september had ik mijn eerste afspraak bij de voedvrouw......echo gemaakt en de baby was zo gegroeid in vergelijking met de 2e echo. Maar voelde zo een naar gevoel, want waar was dat geflikker wat je bij de 2e echo kon zien...die zag je nu niet. En mijn grootste nachtmerrie kwam uit....het hartje klopte niet meer....met 9 weken. Alles viel in duigen, ik voelde me alsof me leven voorbij was. Vond het echt verschrikkelijk en dan moest het er nog uit. Ik wou het laten weghalen maar de dokter adviseerde mij om het op te laten wekken met medicijnen. 12/9/17 kreeg ik mijn miskraam.....wat een heftige ervaring was dat! Uiteindelijk toch geopereerd moeten worden omdat niet alle zwangerschapsweefsel vanzelf eruit was gekomen. Ik ben december weer begonnen met de behandeling en helaas waren ze te laat, eitje was al gesprongen. Weer een teleurstelling. Nu ben ik 4/1/18 weer begonnen met prikken en eindelijk op 16/1/18 geÔnsemineerd. Maar nu het wachten is zo erg! Het doet emotioneel echt veel met me. Ik word dit jaar 40 en heb het gevoel dat het nu of nooit is! Ik neem echt me petje af voor alle vrouwen die dit al veel langer doormaken dan ik. Al die onzekerheid en geduld. Ik vind het fijn om te lezen dat er zoveel mensen hetzelfde doormaken als ik, dat ik niet alleen ben, want zo voel ik me soms echt.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: mariska op Donderdag 22 Maart 2018 om 18:38 Ongepaste reactie?

Hallo Patricia

Ik Ben 41 en start nu met IUI afgelopen Zondag zit nu in De wacht weken maar Heb wel buikpijn
En Ja ik voel me Eigen ook af en toe alleen Als ik Dan in De wacht ruimte zit zie ik vaak alleen jonge vrouwen en Dan denk ik wel eens Moet ik hier wel mee door gaan.
Maardan is De kinder wens te groot om te stoppen

Groetjes Mariska


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)