Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Fertiliteit.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Fertiliteit.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Kim

Geschreven op: Vrijdag 16 Maart 2018 om 13:09
Ongepast of beledigend?

Hoi hoi, ik ben sinds januari 2013 gestopt met de prikpil. Tot heden nog niet zwanger. Sinds deze maand gaan wij straten met iui.
Wat ik vooral lastig vind is dat er veel mensen in mijn omgeving zwanger raken of al kindjes hebben. Ik heb niemand die in dezelfde situatie zit waardoor ik het af en toe wat lastig vind. Ik heb wel veel steun van familie en vrienden. Maar als je het zelf niet in zo''n situatie zit is lastig om je daar in te verplaatseb. Ik hoop hier wat steun te kunnen vinden en steun te kunnen geven aan andere vrouwen die ook in deze situatie zitten.

Groetjes!  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Marloes op Vrijdag 16 Maart 2018 om 23:55 Ongepaste reactie?

Hoi Kim.
Ik kan hierover mee praten. In mijn omgeving raakt iedereen zwanger behalve ik. De ene keer kan je het beter hebben dan de andere keer. Mensen die dit niet hebben, kunnen zich hier niet in verplaatsen en kunnen je soms door kleine opmerkingen al kwetsen. Jullie zijn dan al een behoorlijke tijd bezig! Wat fijn dat jullie kunnen en mogen starten met iui. Ik ben in dec 2015 gestopt met de pil.
Groetjes


Geschreven door: Kim op Zaterdag 17 Maart 2018 om 22:06 Ongepaste reactie?

Hoi Marloes,
Ja klopt indd. Ik snap heel goed wat jij bedoelt en hoe jij je voelt.
Is er ook een mogelijkheid om privť te praten? Ik ben nieuw hier en snap er nog niet echt iets VAN &
128584;

Gaan jullie binnenkort ook starten iui o.i.d of wachten jullie nog even daarmee?

Groetjes


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)