Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Fertiliteit.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Fertiliteit.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

CK

Geschreven op: Zondag 12 Augustus 2018 om 13:17
Ongepast of beledigend?

Dag lieve mensen allemaal

Wat goed dat ik deze website heb gevonden, misschien vind ik eindelijk iemand om mee te praten over de problemen die we ondervinden. We zijn sinds 6 jaar op verschillende manieren bezig voor een kindje. We hebben lang op natuurlijke wijze geprobeerd maar dat lukte niet, nadien bleek ik na een aantal behandelingen Clomid-resistent en nu al verschillende IUI-pogingen gehad die telkens mislukten. Nu ben ik sinds begin mei al niet meer bezig want ik had last van overstimulatie waardoor ik een vergrote eierstok had. Nu moest ik dus terug aan de pil om mijn hormonen terug te stabiliseren. Dusja, ik neem nu de pil, na bijna 6,5 jaar ben ik terug bij af want neem ik terug de pil. Ik zie het even niet meer zitten (de zoveelste keer) maar we moeten door zeker? Wat vinden jullie? Hebben jullie tips hoe ik me toch kan motiveren om positiever te zijn? Alvast bedankt - kus xx 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)