Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Fertiliteit.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Fertiliteit.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jessica

Geschreven op: Donderdag 16 Augustus 2018 om 11:38
Ongepast of beledigend?

Hoi dames,

Ik zie dat het forum hier niet heel erg actief is, maar ik hoop toch via deze weg in contact te komen met andere dames die bezig zijn met ivf/icsi om ervaringen te kunnen delen en emoties te kunnen spuien. Want hoe lief iedereen ook probeert te reageren, als je zelf dit traject niet mee hebt gemaakt weet je ook niet wat de impact is.
Als er iemand contact wil dan hoor ik dat graag.

Groetjes Jessica 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anoniem op Donderdag 23 Augustus 2018 om 20:01 Ongepaste reactie?

Hallo Jessica,

In welke regio woon je?


Geschreven door: Debbie op Zondag 26 Augustus 2018 om 21:37 Ongepaste reactie?

Hee Dames

Ik ben ook nieuw hier en wij zijn net de begin fase voorbij alle onderzoeken gehad wij waren al iets meer dan 1 jaar bezig zwanger te raken maar helaas lukte dat niet, blijkt mijn man heel erg zwak en weinig zaadcellen te hebben....dat was een hele zware klap voor ons beide en we hebben alle stappen al overgeslagen wij zijn meteen aangewezen op ISCI
Ik moet zeggen wij hebben even een pauze ingelast voordat ik aan mijn eerste behandeling ga beginnen ik ben doodsbang en erg onzeker en verdrietig...ondanks er goeie kansen zijn het blijft zo zwaar en vooral om ons heen onze vrienden krijgen ook kleintje na kleintje dat is prachtig maar ook best naar.....

Er zullen vast wel meerdere zijn met dit probleem?!
Graag wil ik weten of hier groepen voor zijn om erover te praten zodat ik zelf positiever word net zoals mijn man zegt we hebben kansen en het komt allemaal goed maarja......soms zou ik graag even mijn pijn frustratie en onzekerheid willen bespreken

Met vriendelijke groet,

Debbie


Geschreven door: Ramona op Dinsdag 4 September 2018 om 19:44 Ongepaste reactie?

Hoi hoi

Hier ook een vrouw al 7 jaar bezig om zwanger te worden. Ik heb zojuist me laatste spuiten gezet gonal f en deca. Vrijdag heb ik de punctie ik heb 9 grote eicellen van 21 mm en 6 12 a 13 mm en nog 20 hele kleintjes helaas wel een grote kans op overstimulatie. Ben erg zenuwachtig hoe het verder gaat verlopen. Is er hier iemand ook bezig met ivf traject?

Groetjes ramona


Geschreven door: A op Zaterdag 15 September 2018 om 10:28 Ongepaste reactie?

Hoi allemaal,

Wij zitten nog midden in de onderzoeken voor bij mijn partner. En ik zelf heb pcos.
We ervaren beide hele erge eenzaamheid.
Ik heb zelf altijd vrienden zat gehad en nu is iedereen te bang om te vragrn hoe het gaat.
Ik merk dat ik de afgelopen maanden ook alleen maar minder ben gaan praten hierdoor.
Hoe gaan jullie hier mee om?

Groetjes A


Geschreven door: Eva op Maandag 17 September 2018 om 14:41 Ongepaste reactie?

Hoi Jessica,

Ik heb toevallig hetzelfde probleem en zou graag contact hebben met lotgenoten daarover!

groetje
Eva


Geschreven door: Vera op Woensdag 19 September 2018 om 21:44 Ongepaste reactie?

Hallo dames,

Ook wij zijn gestart met een IVF traject. Er is bij ons geen medische oorzaak van het uitblijven van een zwangerschap, alleen mijn leeftijd (41 jr). Vandaag een bloedonderzoek gehad en begin oktober krijgen we info hoe het traject gaat verlopen. Hoe ver zijn jullie?

Groetjes Vera


Geschreven door: Penelopje op Maandag 29 Oktober 2018 om 00:09 Ongepaste reactie?

Hoi
Wij kunnen op natuurlijk manier zwanger worden en ik zou graag via face book of zo contact nemen dat stuurt beter.
Wie wil?
Ik heb echt is nodig om me iemand te praten die al verder staat als mij ik ben nog niet aan men eerste behandeling.
Mvg


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)