Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Fertiliteit.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Fertiliteit.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Blij Ei

Geschreven op: Maandag 24 September 2018 om 21:25
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal,

Wij hebben na 3 icsi behandelingen het traject stop gezet en gekozen voor een leven zonder kinderen..

Echter hebben wij nog 3 injectienaalden met decapeptyl liggen voor diegene die in het traject zitten met het zelf vergoeden van de medicatie.
Wij hebben er niks meer aan maar misschien jij wel!

Het is gratis op te halen in Lopikerkapel (nabij Utrecht en Nieuwegein)


 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: lieve op Maandag 14 Januari 2019 om 21:17 Ongepaste reactie?

Beste Blij ei, wat een dapper en moeilijk besluit.Ik ga naar allewaarshijnlijkheid binnenkort een zelf te betalen laatste poging wagen ook ICSI. als jullie de medicatie nog hebben en het veilig, koel bewaard is en nog houdbaar, zou ik er graag gebruik van maken. Is het nog steeds beschikbaar?ik hoor het graag!
groet Lieve
lieve.wensouder@gmail.com


Geschreven door: Nietgelukt op Woensdag 20 Maart 2019 om 11:09 Ongepaste reactie?

Hallo allemaal,
Helaas zal onze kinderwens niet vervuld worden. Na 4 miskramen en een ivf poging stopppen we ermee.
Ik heb nog wel een ongeopende verpakking menopur1200 in de koelkast staan. Misschien dat iemand - die het ook zelf moet betalen - deze nog kan gebruiken (buurt van Amsterdam).
Ik hoor het graag!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Fertiliteit.info toe aan je favorieten! Favorieten
INTERVIEW

Verhoging IVF slagingskans

Interview met gynaecoloog Van Santbrink over een nieuwe ontwikkeling ter verhoging van de IVF slagingskans.

Lees het interview

Fertiliteitsmedicatie per 2014

De overheid heeft bepaald dat per 1 januari 2014 de verstrekking van een aantal geneesmiddelen aan patiŽnten voortaan door het ziekenhuis moet worden geregeld.
Lees hier wat deze verandering voor u betekent..

Bron: Freya.nl

(advertenties)